Roman Juraško sa pripojil k projektu AVON proti rakovine prsníka!

Úspešný televízny a rozhlasový moderátor Roman Juraško sa pripojil k známym slovenským osobnostiam a stal sa novou tvárou projektu AVON proti rakovine prsníka. Moderátor sa spolu s ďalšími známymi tvárami projektu zúčastní na 6. ročníku AVON Pochodu proti rakovine prsníka, ktorý sa uskutoční v sobotu 7. júna 2014 v Bratislave.

Roman Juraško je obľúbeným televíznym a rozhlasovým moderátorom. Napriek dlhoročnej úspešnej kariére je stále nohami na zemi, svoj voľný čas trávi najradšej s priateľmi a pomoc ostatným je preňho dôležitou súčasťou života. „Projekt AVON proti rakovne prsníka funguje už niekoľko rokov. Som si istý, že aj vďaka tomuto projektu si nejedna dáma povedala,  že je načase ísť na preventívnu prehliadku a práve toto rozhodnutie jej zachránilo život“, povedal Roman Juraško.

„Sme veľmi radi, že do nášho ružového tímu bojujúceho za zdravé prsia pribudol ďalší člen. Roman je charizmatický mladý muž, ktorý je plný odhodlania a optimizmu. Tešíme sa, že osobnosť ako on podporí iniciatívu projektu AVON proti rakovine prsníka.“ uviedla Alena Pytlíčková, riaditeľka pre PR a reklamu ČR a SR, AVON Cosmetics.

AVON Pochod proti rakovine prsníka

7. jún 2014 Eurovea, Bratislava

Pred rakovinou prsníka sa neskryješ, tak znie posolstvo tohtoročného AVON Pochodu. Pridajte sa k nám v sobotu 7. júna 2014 v Bratislave, kedy sa uskutoční v poradí 6. ročník AVON Pochodu proti rakovine prsníka a vyjadrite tak podporu a spolupatričnosť ženám a ich rodinám, ktoré s týmto zákerným ochorením bojujú. Projekt po prvýkrát podporí aj Roman Juraško, okrem neho prisľúbili účasť aj ďalšie známe osobnosti spoločenského života, ktoré sú tvárami projektu AVON proti rakovine prsníka: Alena Heribanová, Jana Kirschner, Ada Straková, Hana Rapantová, Beáta Dubasová, Karin Habšudová, Henrieta Mičkovicová, Nora Beňačková, Bruno Ciberej, Maroš Kramár, Petra Polnišová, Zlatica Puškárová a Kveta Horváthová.

Vstupenka na AVON Pochod

Vstupenkou na AVON Pochod je Tričko proti rakovine prsníka 2014, ktorého kúpou zároveň prispievate na konto verejnej zbierky AVON proti rakovine prsníka. Tričko si môžete zakúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady/ AVON Gentlemana, objednať v e-shope na stránke www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť priamo na mieste konania AVON Pochodu. V ponuke je dámska verzia trička v dvoch veľkostiach S/M a L/XL a pánska vo veľkostiach M/L a XL/XXL, obe verzie v dvoch rôznych veľkostiach za cenu 14,99€. Tento rok má zásluhu na vzniku dámskeho ružového trička talentovaná študentka Vyššej odbornej školy odevného návrhárstva, Lucie Bendlová, ktorej návrh trička si vybrali ľudia prostredníctvom hlasovania na webe.

Program AVON Pochodu

Program AVON Pochodu začína o 13:00 hod. spolu s registráciou v Eurovea a potrvá do 15:00 hod. Následne sa odštartuje ružový AVON pochod, ktorého trasa povedie historickým centrom Bratislavy a skončí sa opäť v Eurovea. Pochodujúci sa môžu tešiť na bohatý sprievodný program počas celého podujatia. Na štarte aj v cieli ich čakajú vystúpenia známych umelcov a skupín ako Jana Kirschner, Pavol Hammel, Robo Papp a Bystrík, Starmania, Campana Batucada – bubnová show a další.

Comments are closed.